Scheldebrouwerij huurbrouwen contractbrouwen

Huurbrouw

Je eigen bier laten brouwen? Scheldebrouwerij is de perfecte partner voor huur (of “contract”) brouw. Naast onze eigen speciaalbieren brouwen wij namelijk ook al jaren voor anderen. Wij hebben alles in huis om jouw bier in optima forma te realiseren.

Scheldebrouwerij huurbrouwen contractbrouwen

Van A tot Z

We kunnen je van A tot Z ondersteunen. Heb je al bieren uitgebracht maar wil je nu een stap verder? In ons brouwhuis (4.000 liter) vertalen we jouw recepturen naar grotere volumes. Ben je nog startende? Met 30 jaar vakkennis voorzien wij jou graag van advies om je ambities te kunnen verwezenlijken.

Scheldebrouwerij huurbrouwen contractbrouwen

Kwaliteit

Middels onze zeer geavanceerde bottelarij en meetapparaturen staan wij garant voor de hoogste, constante kwaliteit van jouw bier. Wij vullen af op fles (gesatureerd óf met hergisting), labelen met zelfklevende etiketten en verpakken in karton. Grafische en inhoudelijke ondersteuning bij het ontwerpen en drukken van labels is mogelijk. Tevens is het bier gesatureerd af te vullen op vaten (20L).

Scheldebrouwerij huurbrouwen contractbrouwen

Materialen

Door intensieve samenwerkingen met verschillende leveranciers hebben wij altijd beschikking over de nodige materialen. Labels, flessen, karton, kroonkurken, vaten en natuurlijk de beste ingrediënten zorgen ervoor dat jouw bier op tijd én hoogwaardig naar klant en consument vertrekt.

Scheldebrouwerij huurbrouwen contractbrouwen

Balans

Wij brouwen al drie decennia lang Belgische klassiekers met een frisse, moderne toets voor een breed publiek. Onze know-how en voorliefde voor uitgebalanceerde bieren delen wij graag met onze klanten. Brouwervaring, bierliefde en marktkennis zijn drie belangrijke pilaren van onze service.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij ontvangen je graag voor een vrijblijvend gesprek en misschien proosten we binnenkort wel op een nieuwe samenwerking!

Contact
Scheldebrouwerij

Ben je 18 jaar of ouder?