Stapel vaten Scheldebrouwerij

Wees
welkom!

Voor zowel retail als horeca zijn al onze producten leverbaar via de bekende groothandels in België en Nederland. Wij houden van een persoonlijke aanpak en denken graag met u mee! Neem gerust contact op bij vragen of special requests.

Tapkraan Lamme Goedzak

Hear
hear!

Wij voorzien u graag van ons promomateriaal! Drukwerk, viltjes, glaswerk, dienbladen, taplenzen & ruiters, you name it. Grootse plannen? Wij denken graag mee over hoe wij elkaar kunnen versterken. Om enerzijds u facilitair te ondersteunen en anderzijds onze zichtbaarheid te vergroten.

Ook bieden wij ondersteuning in het ontwikkelen van uw bierkaart en delen wij graag ons verhaal en kennis met uw medewerkers. Doe een online Schelde Speeddate met het voltallige team of laat u informeren over hoe bier & spijs gemakkelijk en succesvol te combineren.

Neem contact op
Zeezuiper en strandgaper met hun smaakprofielen

Beeldbank

Wij delen graag onze beeldmaterialen en achtergrondinformatie om onze bieren altijd en overal in het zonnetje te kunnen zetten. Download afbeeldingen, logo’s en sheets om vrij in te zetten in uw bedrijf.

Check de downloads
Scheldebrouwerij glas

Het juiste glas

Een goed glas speciaalbier serveert u natuurlijk het liefst in een bijpassend glas. Speciaal voor elk moment hebben wij een glas op maat.

Scheldebrouwerij glazen

Wij leveren graag de juiste glazen aan (horeca)ondernemers. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Schelde Speedcursus Stan

Speed
cursus

Een online sessie met onze Stan de Scheldeman ter lering en vermaak. Speciaal gericht voor ondernemers om het voltallige team snel, luchtig en op afstand meer te leren over bier in het algemeen en onze bieren in het bijzonder.

Sessie aanvragen
Glazen Scheldebrouwerij met verschillende bieren

Onze bieren

Onze bieren worden in heel België, Nederland en daarbuiten verkocht en geserveerd. Voor zowel retail als horeca zijn al onze producten goed leverbaar via de bekende groothandels en drankencentrales. Maar neem vooral rechtstreeks contact met ons op bij vragen of obstakels. Wij helpen u graag verder.

Contact
Scheldebrouwerij

Giftbox

Onze Schelde Giftbox is een stevige, stapelbare box die op stijlvolle wijze in het oog springt. De Giftbox is per 6 stuks leverbaar voor retail, gevuld met een degustatieglas en een mooie selectie van 4 prijswinnende Scheldebieren: Zeezuiper, Witheer, Strandgaper en Lamme Goedzak. Deze geschenkverpakkingen zijn leverbaar via de groothandel. Mail ons voor meer info.

Mail ons gerust
Scheldebrouwerij Sixbag met glas

SIXBAG

Onze SixBag is een praktische, eveneens strak ogende tas inclusief verpakt Scheldeglas om naar eigen smaak te vullen met 6 van onze bieren. Past precies, smaakt nog beter! Onze SixBag is ideaal voor retail of een zeer smaakvol relatiegeschenk. Mail ons voor afname per 24 stuks incl of excl bier. Een gevulde SixBag is ook online / per stuk verkrijgbaar bij de Bierfamilie.

Mail ons gerust
Archiefbeeld van Peter van den Eijnden in biertank

Kwart eeuw
keuzes

Waar het allemaal begon en waar wij voor staan. Hoe wij onze balans hebben gevonden en weten te houden.

Ons verhaal

Ben je 18 jaar of ouder?